antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için daha detaylı vukuf tesviye etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle teamül bir şekilde istediğiniz her şeyi kıyak bir şekilde boyayabilirsiniz.

Yatak kafalığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Parlak ve nazarıitibar çeken bir gri tonu olan celi gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yıldızlı tonlarda olan duvar renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında arsa vermektedir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve albenili bir estetikle donatmanın yetkin bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sadece ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma yardımıyla antrasit renk tonları dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir balans, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları tekvin etmek bâtınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve uzvi bir muhit oluşturacağından, antrasitle omuz antrasit renk tonları omuza kolaylıkla kullanılabilir.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals antrasit duvar boyas to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sebebiyle hariçarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Modern yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri beyninde mevki yer boş gri salim bir platform esenlıyor. Koridorlara uygulanan en yeğin üç renk beyninde sarih gri rengi bulunuyor. Hamam bir çekicilik oluşturan belirgin gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik pekyor.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zahmetlilü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page